Видео презентации върху Обединителния принцип

петък, 16 април 2010 г.

Буда: ПОСЛАНИЕ ОТ ДУХОВНИЯ СВЯТ


Буда: послание от духовния свят

Будисти четат директни послания на Буда от Духовния свят с изумителен призив

Настоящото е един комплексен документ. Той е произведен на семинар в духовния свят за лидерите на петте велики религии. В тази статия са включени малки части от свидетелствата на Буда и негови последователи от духовния свят

Буда: 120 Отявлени Будист сега обещават да допринасят за напредъка на движението за мир което ще води човечеството в ново направление. Ние обещаваме да следваме Бог и Истинките родители на човечеството... и че ще въоръжим себе си с Обединителния принцип и Обединителна Мисъл. (2001.12.20)

Преп. Сарипута (Един от десетте най-велики последователи на Буда): Ние 12 представители на Будизма обещаваме да отдадем себе си на ученията на Преп. Мун.

Преп. Махакассапа (Който е систематизирал вярванията на Буда): Аз мисля че Обединителния принцип и Обединителна мисъл са велики учения, не само за Будистите, но за цялото човечество.

Преп. Сарипута (Един от десетте най-велики последователи на Буда): Ние 12 представители на Будизма, които дълбоко уважаваме добродетелите в учението на Буда, обещаваме да отдадем себе си на ученията на Преп. Мун така както нашия учител, Буда, ни призовава тук в духовния свят.

Преп. Махакассапа (Който е систематизирал вярванията на Буда): Аз мисля че Обединителния принцип и Обединителна мисъл са велики учения, не само за Будистите, но за цялото човечество.

Това послание има значим практически както и духовен принос. То е обединително послание, отнасящо се към всички вери като едно глобално семейство. Като такова неговата цел е да привлече всички мъже и жени към единствения Свят Бог и помогне за установяването на световен мир. Мира не ще дойде единствено чрез политическо и икономическо развитие, колкото и важни да са те. Фундамента за мир е общата вяра в Бог и практиката на истинска родителска, съпружеска и семейна любов

Няма коментари:

Публикуване на коментар