Видео презентации върху Обединителния принцип

петък, 16 април 2010 г.

Индуизъм: Послание от духовния свят

Индуизъм ДУХОВНИ ПОСЛАНИЯ


Този материал бе публикуван във множество вестници на САЩ. Той включва свидетелствата на Исус, Буда, Конфуции, Мохамед, Индуистки основатели и техни най-приближени последователи от духовния свят, които шокират с невероятния си призив. Според посланията прераждане няма, а основателите на всички религии са се обединили в духовния свят и призовават към обединение и мир на земята.


Шанкара (основател на Адвайта Веданта): Аз осъзнах нови неща (в Духовния свят): Бог е Родител на човечеството, и за да корегира отклонилата се история Бог изпраща централни провиденчески фигури. Така Бог изпрати великия учител, Преп. Сан Мьон Мун, като спасителя на човечеството. Обединителния Принцип бе разкрит като новата истина, да покаже на човечеството коректния път.


Понеже Индуизмът не познаваше съществуването на един Бог, нашите религиозни церемонии бяха много комплексни, и с промяната на епохите и околната среда, нашата религия възприе най-разнообразни местни и етнически религиозни форми. Но, в духа на Индуизма винаги бе търсенето да открие абсолютното битие.


Мадуа (Пионер на дуалистичната философия, който изгради Храма на Кришна): След като слушах Обединителния Принцип, аз осъзнах че ние прекарвахме много време над неща които са безмислени... Аз Мадуа съм покрусен за това че прекарвах толкова много време в медитация и разсъждения, когато всичко това е било напразно... Въпреки че живяхме погрешно, сега когато открихме автентичната истина във вечния живот след смъртта ще бъдем благодарни на Бог и започнем живота си отново... Аз Мадуа, ще вложа цялата си енергия за да разбера напълно Обединителния Принцип.


Махариши Гаутама (Основател на Нияая философията и философията и практиката на Йога): Бях ужасно шокиран когато разбрах, че Бог е Родител на човечеството. Въпреки че съществува идеалното място където Бог и Неговите деца трябваше да живеят заедно от времето на сътворението ни, до сега ние бяхме отвърнали нашето лице от Бог и създадохме една непринципна история. Когато осъзнах, че напълно трябва да изхвърлим атеистичната философия, на душата ми бе толкова тежко, такова главоболие. Какво да направя? Не мога да обясня как се чувствам. Изпълнен съм със скръб, ридание и погнуса.


Обединителния Принцип ни даде нова надежда. Толкова е ясно. Бог не е създал мъжете и жените да са толкова комплицирани. Бог даде един коректен път на човечеството. След като блуждаех безкрайно в облаците най-накрая се чувствам пресътворен, като ново създание.


ДРУГИ ПОСЛАНИЯ

СРЕЩИ В ДУХОВНИЯ СВЯТ I


Няма коментари:

Публикуване на коментар