Видео презентации върху Обединителния принцип

петък, 27 декември 2013 г.

Учителя Мун: Послание от Небето

Учителя Мун: Послание от Небето

Ранна снимка на Учителя Мун
в традиционна Корейска одежда

Корена на злото
Второто пришествие 
Въведение към речите на Учителя Мун

Все повече факти излизат за конспирацията, която държи човечеството в нищета и робство на малцината свръх богати, които управляват света.

Агонията на греха и конфликтите, произтичащи от Грехопадението, се е разпространила през цялата история от индивидите до семействата, нациите и света.

В безмилостна битка, между силите на Бог и Сатана, човечеството е следвало пътя на страданието, като духовно изплащане, с цел да възстанови идеала за мир и осъществи първоначалният свят на доброто.

Въпреки опитите да се оттървем от силите на злото, всички усилия в историята са се оказали неуспешни. Вместо да изчезне, злото е развивало силите си, както и методите си за контрол над обществото. Но е предсказано, че едно ново откровение в Последните дни, ще разкрие същността на злото и ни направи способни да отхвърлим това наследство.

Учителя Сан Мьон Мун е този посланник на Небето, изпратен с откровение за цялото човечество в настоящата епоха. Бог призовава Преподобния Мун да работи за спасението на човечеството. Той е Истинският Родител на човечеството, който разкрива небесния път и осъществява идеала на истинската любов, като въплащение на Божието Слово.

Във Въведението на Божествения Принцип - обобщаващо основните принципи, които Бог му разкрива, четем:
В продължение на десетилетия, той се скита из необятния духовен свят в търсене на истината. Той извървява един път пропит с кръв и страдание... той се бори сам срещу милионни сатанински сили, както в духовния, така и във физическия свят и постига победа над всички тях. Чрез директно духовно общуване с Бог, и срещи с Исус и много от светците в Рая, той разбулва всички тайни на Небето. (Източник)

За да разпространи това ново откровение Учителя Мун дава хиляди речи през целия си живот. Той говори на лидерите на религиите, пред учени и политици. Той надхвърля бариерите на религия, раса и националност. Неговите думи са докоснали и променили живота на милиони. Те предизвикват вътрешна, духовна революция; Революция на съвестта, сърцето и любовта и имат силата да променят целия свят. Чрез него Бог ни разкрива, че семейството е градивния блок на обществото и в него се развива любовта, а целият свят трябва да се обедини, като едно всеобщо семейство с център Бог, като наш Родител.

Ето някои части от Автобиографията на Учителя Мун:

Няма коментари:

Публикуване на коментар