Видео презентации върху Обединителния принцип

неделя, 4 януари 2015 г.

Световен контрол от Хуманоидни същества разкри бивша банкерка от Световната Банка

Световен контрол от Хуманоидни същества 
разкри банкерка от Световната Банка
Световен контрол, Хуманоиди, Извънземни, Тайни общества, Банкова корупция

Бивша банкерка от Световната Банка казва, че 'Други същества' контролират земята. Тайни общества и мрежа за световен контрол от хуманоиди; банкова корупция

Керън Хадис е била на висша позиция в Световната Банк в продължение на 12 години, преди да реши да разгласи корупцията в Световната Банка, както и други шокиращи факти за мрежа за световен контрол.

"Групата която стои зад мрежата от световен контрол... е управлявана от хуманоиди, които не са човешки същества. Те са много умни, математически, но не са креативни. Имали са още по изявлена управленческа сила в епохите на древните цивилизации. Имат удълвен скалп, могат да се възпроизвеждат в смешение с човешките жени, но потомството им е безплодно. Заради тях живеем в свят на секретни общества и тайни, а информацията, която би трябвало да е обществена е крита от обществото."

Това са някои от шокиращите заявления на банкерката Карен Хадес, скоро след като привлече вниманието на пресата с изявлението, че светът е във 'Валутна война', че Федералния резерв продължава да принира пари и ако го прави със същата скорост, скоро другите страни няма да приемат тази валута.



Хуманоиди са в основата на злото в историята
Световен контрол, Хуманоиди, Извънземни, Тайни общества, Банкова корупция
"Ние сме жертви на други същества - Хуманоиди с голями мозъци" - Д-р Ед Спенсър

От Книгата на Енох (първата значима човешка книга) разбираме, че точно създателите на тези хуманоиди са възпротивилите се на Бог ангели, които фалшиво се представяли за наши богове и създали първите Сатанински цивилизации на земята. Точно под тяхно водене хората са се научили на войни, разврат и всяко зло.

Това обяснява защо случаите на отвлечени от Извънземни са изпълнени с ужасяващи, демонични преживявания. В самото присъствие на тези същества отвлечениет чувстват неописуем страх. Излседователи ги описват като Демони. Но специалистите изследвали хиляди случаи, откриват един шокиращ, пазен в тайна факт. Споменаването на Исус Христос внезапно прекъсвало преживяването на обсебване.

Ясно е, че тези духовни създания всячески се опитват да възпроизведат свои потомствени, физически хибриди, чрез които да влияят и управляват нашия свят. Затова много от изледователите на НЛО феномените считат, че това са прояви от друго измерение. Това е причината т.н. 'летящи чинии' да се появяват внезапно, променят формата си и изчезват също тъй внезапно.

Сексуалните връзки с Извънземни
Световен контрол, Хуманоиди, Извънземни, Тайни общества, Банкова корупция
В миналото те са наричани паднали ангели. Много писания, включително и Библията, ги описват, като летящи с огнени колесници. Но Енох описва, как лидерът на тези паднали ангели е изнасилил първата жена, Ева, и е повел ангелите да имат връзки с жени.
Историята за грехопадението Енох свързва с Бит 6:1-6: падналите ангели, които слизат и имат сексуални връзки с земни жени. Архангелът водител на тези отклонили се ангели, прелюбодействал сексуално с първата жена, Ева. От там човешката любов се развратила и потомството на Адам и Ева се отделя кръвно от Бог. - Пророчествата на Енох
Принципът, ново откровение, разкрива ясно 'Корена на злото'. Извънземните ангели, помагали на Бог при сътворяването на човека, виждат, че Той ни е създал като свои деца - с творчески способности и свобода, които те не притежават. Защо ние сме Божии деца, а не те? Те са служебни духове и не са способни да изпитват любов, нямат семейства и не могат да имат потомство. По тази причина те не отразчват характеристиките на Бог и не могат да разберат Неговото Родителско Сърце. 

Луцифер (Ангелът на светлината - любимец на Бог, до този момент) ревнова и се разбунтува срещу Бог. Луцифер пожелава да има контрол и над физическия свят, така както е бил лидер на ангелите в духовното измерение. Не случайно тайните общности, като 'Илуминати', почитат точно Луцифер.

Пипалата на Световния контрол

За да постигне целта си Луцифер манипулира хората, като първо съблазнява Първата жена. Научава я на сексуалното познание, но не с цел за постигане на истинска любов и истинско семейство, а с егоистичната цел да я използва и манипулира. Сега разбирате, защо 'Илуминатите', както и всички сатанински (езически) религии са правели сексуални оргии за да вдъхновят фалшивия си бог.

Това сексуално прелюбодеяние с Луцифер отделя майката на човечеството от Бог. Чувствайки гуздна съвест и липса на Божията любов, тя търси утеха в Адам и го съблазнява по същия сексуален начин, както я е научил Луцифер. Затова и до ден днешен виждаме как възрастни мъже съблазняват млади, наивни момичета и как жените използват сексуална съблазан да манипулират наивните мъже.


Сатанински цивилизации създадени от извънземни

Чрез сексуалното грехопадение човешките праотци се отделят от Бог. Не само първите педци, но и цялото потомство; цялата история от там на татъка е контролирана от групата на Луцифер превърнал се в Сатана.  От позицията да служат и помагат на хората, падналите ангели заемат позицията на фалшиви господари над човечеството.

Слизайки на земята тези извънземни същества използват човешкото невежество и се представят за наши богове. Те обучават хората на всякакви духовни и технически познания, с егоистични, аморални и извратени цели, с център себе си - отделяйки ги така от Бог. Митовете за Атлантис се отнасят точно за тези грешни, високо развити общества - господствани от тези извънземни демони.

Извънземните отделят човечеството от Бог

Д-р Спенсър и други съвременни изследователи говорят за 'Войната на хуманоидните създания срещу нас'. Под влиянието на тези демонични сили в историята се развива сатанинска мрежа обхващаща всички области на живота и упражняваща световен контрол на злото. Болестите, войните и корупцията са дело на тези влияния, целящи пълен контрол над човечеството.

Сатанински идеологии доминират човечеството с егоистични, хуманистични и материалистични учения. Те директно атакуват Божият идеал за истинска любов и истински семейства. Егоизма и конфликтите доминират света на всички нива, създавайки сатанински бариери можду хората. Свободният секс, посят в Едемската градина, и хомосексуалността, практикувана от Ангелите, обсебват човечеството в безумния стремеж да се унищожат семействата и доведат сексуалността до нивото на окултни сатанисни ритуали. Медии, политици и университети са превърнати в инструмент за пропагандирането на тази сатанинска идеология. 

Кой е контролирал историята до сега

Бог е в окаяна позиция. Той е отделен от своите деца и творението си. Всичките му усилия, през историята, да издигне личности, които да събудят истинската, добра същност на хората, са били лесна плячка за грешното общество - манипулирано от тези невидими сили на злото. 

Едва днес, във времето на Второто Пришествие, започваме ясно да виждаме задушаващата същност на мощните монополи във фармацефтиката, енергетиката и другите области на живота. Но това не става изведнъж. На Бог му отнема десетилетия и столетия, докато направи фундамент и издигне личности, които да могат поне стъпчица да придвижат човечеството към добро, а всеки провал е връщал провидението назад и усложнявал нещата.

След 2000 години подготовка, дори Исус, който е имал директна връзка с Бог, бива убит от манипулираното общество. Отнема 2000 години изплащане, за да може в наши дни Бог да подготви света за пълната истина и разкриването същността на злото. Принципът , разкрит от Учителч Мун, е тази нова истина, която ще сложи края на невежеството и злото. Той показва с шокираща точност, как Бог е работил в историята и какво ще се случи в нашите дни. Сатана прави всичко по силите си, за да не могат хората да чуят тази истина, която ще сложи край на сатанинските стени и бариери. Дните на злото са преброени в момента в който човечеството се събуди за истината.
Световен контрол, Хуманоиди, Извънземни, Тайни общества, Банкова корупция




  • снимка
  • снимка

    Кой е Месията според предсказанията на Настрадамус

  • Световен контрол, Хуманоиди, Извънземни, Тайни общества, Банкова корупция

    1 коментар:

    Анонимен каза...

    Я ухватился за возможность приобрести недвижимость в аренду на 4-е число выходных. Г-н Ли быстро ответил, и, поскольку я впервые получил ссуду на покупку арендуемой собственности, он смог помочь мне пройти через процесс ссуды. Это был отличный опыт работы с хорошим и любезным кредитором г-ном Ли. Я надеюсь, что очень хорошо знаю, если вы ищете ссуду для покупки недвижимости или финансирования бизнеса, тогда г-н Ли сможет помочь вам с таким процессом, здесь его данные WhatsApp + 1-989-394-3740. / 247officedept@gmail.com

    Публикуване на коментар