Видео презентации върху Обединителния принцип

вторник, 31 март 2015 г.

Принципа и Емоционалния код: Изцеление на заклещените емоции

Принципа и Емоционалния код: 
Връзката между изцелението на заклещените емоции и освобождение на предците

Какви ли не проблеми от родовете си научаваме при лечението с Емоционалния код - с 'масъл тестинг'. Но този метод на лечение е ползван от много отдавна. Ако искаме да разберем как са го правели ранните християни, трябва да погледнем позицията на ръцете на православните икони. Всичките правят 'масъл тестинг' с пръстите. Средния пръст е свързан с Истината и мери Доброто, а безименния - със Сърцето.

Християните са го ползвали през първите 200 години. Явно и двата метода. Исус е научил още приживе апостолите, за да могат да развият духовна връзка и да се ориентират в правилно и неправилно. Той го е научил от малък, когато бягат в Египет. До колкото разбирам, тримата мъдреци, са дали някоя пара и са подсказали на Мария и Йосиф къде да отидат, така че Ирод да не го убие. Оренитрали са ги, кой може да понаучи това бебе на нещо полезно там.

След 300-ната година църквата става все по-доминирана от тези - без духовни способности (Слепите, дето слепи водят - както Истинската Майка нарича лидерите, които не са развили духовната си сетивност). Та това ми напомни на нашата ранна история, дето са били много духовни, а после се е загубило. До 800-ната година арианците все още са го ползвали (тестинга) и затова са разбирали нуждата от духовно израстване и човешката същност на исус, като модел към съвършенството ни.

Но Карл Велики, също като Цар Саул, не изпълнил духовните заръки на Арианския си учител (в позиция на пророк) и май, този път Сатана взел и двете следващи поколения царе - та не останал фундамент за царство. Скоро духовната линия на християнството напълно се загубила и то изпада в пълна материална слепота - където Исус и добрия духовен свят няма как да го водят.

Ние сега говорим за внедрени агенти. Истината е че още от тогава всичките свещенници били инфилтрирани от силни доминантни духове, които ги доминирали с цел да извръщават църквата. Винаги в историята, постепенно духовното е било задушавано от матерялното. Но едва като погледнеш духовно, разбираш защо и как. 

От там сатанизма и всичките му перверзни практики и корупция си влизат в духовенството... та до ден днешен. Като погледнеш духовно, веднага се вижда, кой пастор има ангел, кой демон. Дотам че свещенниците започват да извършват ритуални изнасилвания и убийства на деца в Храмовете. Брей, кажи че историята не се повтаря. Но като разберем ролята на грешните ангели в цялата тази работа и сатава ясно, защо това се повтаря отново и отново във всяка една цивилизация.

Та се оказва, че така си е било от край време. Понеже са 3 архангела - та към 30% от населението на земята са по рождение с Демон, вместо с добър ангел. Но сега откривам все повече от тях, които се възстановяват и искат да ходят на ЧП.

Оказва се че духовно погледанто има два вида християнски църкви. Тези, в които работи силен духовен свят от Рая и тези при които заклещените във физическия свят духове имитират същото. Надявам се разбираш разликата.

Но понеже няма нито една нация, Гавраил обучил Йосиф смит, да подгтови една, за всеки случай. Че знае ли се, току виж Месията дойде и ще потрябва. Е, малко поубъркали сатанинската кръвна линия с месиянската, но какво толкова.. Случва се! Нали не е за първи път в историята.

Имало 3 кръвни линии, пазени от ангелите. Едната си е сатанинската - още от фараоните, които падналите ангели обучили как да държат хората в робство, като вкарвали демони в тях -силни манипулативни предци от епохата преди потопа. Те са някъде 350-400 поколения назад. Тогава цялото човечество си е било Содома и Гомора, ангелите се представяли за богове, духовни познания за черна магия и манипулация - контрол на подсъзнанието и т.н. 

След потопа ангелите не се показват, а си доминират спокойно чрез пирамидите. Издигат Фараон на върха, манипулират го чрез тези манипулативни предци, от предната епоха. И държат останалата часто от обществото в невежество с фалшиви религии и разбирания.

Целта е много проста - за да ги превърнат в духовни роби, цел живот робуват на господаря си. Като починат, всичките остават заклещени във физическия свят, в телата на потомците си. Така запушват антените на клетките им към Бог, и влияят на хората според командите на същите силни манипулативни духове, които пък са управлявани от грешните ангели, начело с Луцифер.

Затова всички заклещени във физическия свят духове са подвластни на Сатана. Те са в Ада. Така и не знаят, за съществуването на духовния свят и живеят един паразитен живот. За да ги държат там, грешните ангели усъвършенствали метода за контрол над съзнанието чрез страх и омраза.

Представете си колко щастливи трябва да са когато ги пратим в ЧП в духовния свят и се освободят от безмислените страхове, които са ги зациклили в тази омраза. 

Та честно казано, уитнесинга и лечението са по-скоро въпрос на освобождаване на тези заклещени в тялото духове - с техните страхове и болезнени спомени. Тяхната негативна енергия привлича други с подобни вибрации и така създават болести в дадената област.

А това което ги е привлекло там е свързано с конкретните чувства, които този орган произвежда, както и с положението им спрямо човека - дясно, семейство, роднини, околните - ляво, приятели, колеги, и техните околни.

Но накратко - да израстнем духовно, означава да достигнем до момента, когато тези духове в тялото ни, вече не могат да ни манипулират - влияейки на подсъзнанието ни чрез страхове. Всъщност според принципа ние сме господари на това тяло - и можем да наредим да отидат на освобождение в ЧП в духовния свят, където да бъдат обучени и станат абсолютно добри духове. Вместо да слушаме страховете им, можем да ги успокоим и да им разкажем за ИР и диващия с пълна сила Идеал - Свят на мир, истинска любов и хармония. 'Няма повече робство'. Свободни са от тиранията му. Имат правото да станат хора, а не да живеят живот на паразити в тялото. Това не е човешката позиция, това е ангелската работа, да потдържа всичко живо.

Те трябва да разберат, че грешните ангели, са ги подлъгали в това робство - да заемат тяхната позиция, като са им втълпили, че това е задгробния живот.. защото знаят, че ако знаехме истината, живеехме свободно и отидехме в духовния свят, тогава ние сме техните пълноправни господари. 

Затова до ден днешен, падналите ангели, са държали човечеството да не се развива технически и духовно - опитвайки се нас да вкарат в клетките на тялото, и като контролират тях да контролират човешкото тяло, все едно е тяхно. Завидяли са за това което Бог е дал на човека, и са разместили ролите с тази гротесна, ехидна схема. Затова Библията казва, че когато хората се освободят и разберат истината, те ще кажат с изумление, "това ли мизерно създание е направило целия свят да трепери?", понеже ще разберат, че Луцифер е нищо повече, от едно микробо в тялото на човека, което е лидер на всички останали микроби в организма ни. Но ИБ е разбрал, че с война срещу ангелите в нас, които правят клетките да съществуват, до никъде няма да стигнем. Ние трябва да освободим клетките си от страха. Ние трябва да освободим предците си заклещени в този физически Ад. 

Едва когато те излезнат, клетките на тялото ни ще засияят с Божията истинска любов. Матерялната (квантова) обвивка, с която лошите духове са обграждали клетките ни ще изчезне. Мускулите и органите се отпускат, стават меки и жизнени - понеже до сега са били стегнати от спазми поради енергияата на страх на тези духове. Болестите изчезват. Всички антени ще се отворят за да чувстваме сърцето на Бог със всяка клекта, със всяка молекула на тялото си. Тогава автоматически ще влезем в унисон с Божиите мисли и чувства. Тогава нашата чувствителност ще се отвори, радостта и мирът в сърцето ни ще избликват. 

Досега тези духове са запушвали всички рецептори за да смучат от и контролират чувствата ни. Но тогава ще ипитаме радост и любов във пълната им сила. Ако не го бях преживял, едва ли щеше да го разбера. Но сега виждам че Истинския Баща отдавна ни е дърпал и бутал към това. Само благодарение на него, това е възможно. Денят на пълното освобождение на всички е толкова близо. Аджу!

Няма коментари:

Публикуване на коментар